Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları! İşte Beşiktaş'ın ...
Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi. Beşiktaş kadın futbol takımı, 2. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz. Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu. Merhaba, bjk, beşiktaş, beşiktaş şampiyonlar ligi, beşiktaşın tarihi sezonunun, hikayesini bu videoda sizlere anlatmaya çalıştık. Futbol ligi, son yıllardaki ismiyle süper lig tarihinde ilk resmi golü i̇zmirsporlu özcan altuğ attı.

Şampiyonlar ligi'nden namağlup çıkan beşiktaş oradan buralara geldi kanalımıza abone olmak i̇çin. Ligin 62 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal carsigreece1 před 9 lety. Şampiyonlar ligi'nden namağlup çıkan beşiktaş oradan buralara geldi kanalımıza abone olmak i̇çin Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Ülkemizi avrupa'da temsil eden beşiktaş'ın şampiyonlar ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Beşiktaş kadın futbol takımı, 2. Şampiyonlar liginde bu sezon fırtına gibi esen temsilcimiz beşiktaş dün akşam vodafone park 'ta fransa 'nın güçlü ekiplerinden monaco 'yu konuk etti.

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi heyecanı! - Haber3
Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi heyecanı! - Haber3 from i.haber3.com
Paylaş beşiktaş beşiktaş'ın en güçlü kadrosu. Leipzig maçıyla birlikte 11 gole ulaşan beşiktaş, şampiyonlar ligi tarihinde gruplarda en çok gol. Ülkemizi avrupa'da temsil eden beşiktaş'ın şampiyonlar ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Beşiktaş şampiyonlar liginde namağlup ! Kariyerinde üçüncü kez devler ligi'nde grup aşaması heyecanı yaşayan deneyimli teknik adam, söz konusu üç sezonda 18 maça çıkarken sadece 2 kez sahadan. O sezon şampiyonlar ligi'nde gösterdiği performansla ülke tarihinin şampiyonlar ligi gruplarında en çok maç kazanan, en çok gol atan, en fazla puan toplayan, deplasmandaki büttün maçlarını kazanan ve namağlup lider bitiren rekortmen takımı olan beşiktaş, bu başarısını anmayı unutmadı. Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların intikam. Şampiyonlar ligi'nden namağlup çıkan beşiktaş oradan buralara geldi kanalımıza abone olmak i̇çin. Kez katıldığı devler liginde bu kez rakipler benfica, napoli.

Futbol ligi, son yıllardaki ismiyle süper lig tarihinde ilk resmi golü i̇zmirsporlu özcan altuğ attı.

Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu. Şampiyonlar liginde bu sezon fırtına gibi esen temsilcimiz beşiktaş dün akşam vodafone park 'ta fransa 'nın güçlü ekiplerinden monaco 'yu konuk etti. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal. Paylaş beşiktaş beşiktaş'ın en güçlü kadrosu. Şampiyonlar ligi'nden namağlup çıkan beşiktaş oradan buralara geldi kanalımıza abone olmak i̇çin. Beşiktaş şampiyonlar liginde namağlup ! Süper lig'in 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi. Ülkemizi avrupa'da temsil eden beşiktaş'ın şampiyonlar ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. 2 kasım 2017 sporgundemi futbol arena 0. Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz.

Sağlam pas ds 2.118 views2 years ago. Futbol ligi, son yıllardaki ismiyle süper lig tarihinde ilk resmi golü i̇zmirsporlu özcan altuğ attı. Merhaba, bjk, beşiktaş, beşiktaş şampiyonlar ligi, beşiktaşın tarihi sezonunun, hikayesini bu videoda sizlere anlatmaya çalıştık. Ülkemizi avrupa'da temsil eden beşiktaş'ın şampiyonlar ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. 2017 2018 beşi̇ktaş şampi̇yonlar li̇gi̇ hi̇kayesi̇ namağlup sağlam pas ds před 2 lety. Uefa şampiyonlar ligi g grubu 5. Süper lig'in 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. 2017 2018 beşiktaş şampiyonlar ligi hikayesi namağlup. Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu.

Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde rekor peşinde - Beşiktaş ...
Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde rekor peşinde - Beşiktaş ... from img.fanatik.com.tr
Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz. .beşiktaş jk kadın futbol takımı, grubundaki 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayarak twente'nin ardından namağlup olarak 2 40 ayrı takımın katıldığı uefa kadınlar şampiyonlar ligi eleme grubunda gösterdikleri mücadeleden dolayı futbolcularımızı tek tek tebrik ediyoruz. Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu. Beşiktaş kadın futbol takımı, 2. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların intikam. Merhaba, bjk, beşiktaş, beşiktaş şampiyonlar ligi, beşiktaşın tarihi sezonunun, hikayesini bu videoda sizlere anlatmaya çalıştık. Paylaş beşiktaş beşiktaş'ın en güçlü kadrosu. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Futbol ligi, son yıllardaki ismiyle süper lig tarihinde ilk resmi golü i̇zmirsporlu özcan altuğ attı. Kariyerinde üçüncü kez devler ligi'nde grup aşaması heyecanı yaşayan deneyimli teknik adam, söz konusu üç sezonda 18 maça çıkarken sadece 2 kez sahadan. Beşiktaş şampiyonlar liginde namağlup !

Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu.

Merhaba, bjk, beşiktaş, beşiktaş şampiyonlar ligi, beşiktaşın tarihi sezonunun, hikayesini bu videoda sizlere anlatmaya çalıştık. Kez katıldığı devler liginde bu kez rakipler benfica, napoli. Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Beşiktaş mogaz, hentbol erkekler süper ligi'nde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların intikam. Şampiyonlar liginde bu sezon fırtına gibi esen temsilcimiz beşiktaş dün akşam vodafone park 'ta fransa 'nın güçlü ekiplerinden monaco 'yu konuk etti. 2 kasım 2017 sporgundemi futbol arena 0. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal.

Leipzig maçıyla birlikte 11 gole ulaşan beşiktaş, şampiyonlar ligi tarihinde gruplarda en çok gol. Ligin 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal carsigreece1 před 9 lety. .beşiktaş jk kadın futbol takımı, grubundaki 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayarak twente'nin ardından namağlup olarak 2 40 ayrı takımın katıldığı uefa kadınlar şampiyonlar ligi eleme grubunda gösterdikleri mücadeleden dolayı futbolcularımızı tek tek tebrik ediyoruz. Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turundaki Rakibi Bayern ...
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turundaki Rakibi Bayern ... from foto.haberler.com
Uefa şampiyonlar ligi 'nde g grubu'nu namağlup lider tamamlayan beşiktaş, elde ettiği performansla türk futbol tarihine geçerken, kazandığı şampiyonlar ligi'nde gruplara kaldığı için 12 milyon 700 bin euro alan beşiktaş, özellikle grup maçlarında gösterdiği performansla gelirini yükseltti. 2017 2018 beşiktaş şampiyonlar ligi hikayesi namağlup. Uefa şampiyonlar ligi'nde g grubu'nu namağlup lider tamamlayan beşiktaş elde ettiği performansla türk futbol tarihine geçerken, kazandığı parayla kasasını da doldurdu. Kez katıldığı devler liginde bu kez rakipler benfica, napoli. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Beşiktaş mogaz, hentbol erkekler süper ligi'nde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal.

Paylaş beşiktaş beşiktaş'ın en güçlü kadrosu. Süper lig'in 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi. 63 yaşına girmeye hazırlanan eski adıyla türkiye 1. Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların. Ülkemizi avrupa'da temsil eden beşiktaş'ın şampiyonlar ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Serie a'da şampiyonluğu geçen hafta ilen eden juventus, sezonu namağlup bitirdi. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal carsigreece1 před 9 lety. Ligin 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi. Beşiktaş, uefa şampiyonlar ligi g grubu 4. Beşiktaş kadın futbol takımı, 2. Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz. Şampiyonlar liginde bu sezon fırtına gibi esen temsilcimiz beşiktaş dün akşam vodafone park 'ta fransa 'nın güçlü ekiplerinden monaco 'yu konuk etti.

Beşiktaş mogaz, hentbol erkekler süper ligi'nde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti besiktas sampiyonlar ligi. Beşiktaş, uefa şampiyonlar ligi g grubu 4.
Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi heyecanı! - Haber3 Source: i.haber3.com

Beşiktaş mogaz, hentbol erkekler süper ligi'nde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde tur atladı mı? BJK Turu ... Source: foto.haberler.com

Süper lig'in 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hesabı! Beşiktaş Haberleri Source: cdn.sporx.com

1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda rakibi kimler ... Source: cdn1.ntv.com.tr

Şampiyonlar ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan beşiktaş'ta teknik direktör şenol güneş'in başarısı dikkatlerden kaçmıyor.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundaki Rakibi ... Source: foto.sondakika.com

Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi paniği! - Beşiktaş (BJK ... Source: img.fanatik.com.tr

Beşiktaş mogaz, hentbol erkekler süper ligi'nde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ni namağlup ... Source: img.fanatik.com.tr

Şampiyonlar ligi'nden namağlup çıkan beşiktaş oradan buralara geldi kanalımıza abone olmak i̇çin.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turundaki Rakibi Bayern ... Source: foto.haberler.com

Uefa şampiyonlar ligi'nde g grubu'nu namağlup lider tamamlayan beşiktaş elde ettiği performansla türk futbol tarihine geçerken, kazandığı parayla kasasını da doldurdu.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi şampiyonluk oranları Source: www.kartalbakisi.com

Ligin 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi yolundaki ilginç detay! Source: www.duhuliye.com

Şampiyonlar liginde bu sezon fırtına gibi esen temsilcimiz beşiktaş dün akşam vodafone park 'ta fransa 'nın güçlü ekiplerinden monaco 'yu konuk etti.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş ve Türk Telekom FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ... Source: foto.haberler.com

Beşiktaş, uefa şampiyonlar ligi g grubu 4.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti Source: www.efelerhaber.com

Paylaş beşiktaş beşiktaş'ın en güçlü kadrosu.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde rekor peşinde - Beşiktaş ... Source: img.fanatik.com.tr

1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal carsigreece1 před 9 lety.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundaki Rakibi ... Source: foto.sondakika.com

Beşiktaş, en son 2007 yılında yaşadığı şampiyonlar ligi heyecanına 9 yıl sonra tekrar kavuşmuştu.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Şampiyonlar Ligi'nde fikstür belli oldu - Beşiktaş ... Source: im.haberturk.com

Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri ... Source: haberegider.com

Beşiktaş kadın futbol takımı, 2.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş Şampiyonlar Ligi için başvuru yaptı! - Beşiktaş ... Source: img.fanatik.com.tr

Ligin 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Şampiyonlar Ligi | Porto Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne ... Source: www.sporkolik.net

Paylaş beşiktaş beşiktaş'ın en güçlü kadrosu.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş'ta Atiba'dan Şampiyonlar Ligi yorumu: "Gruptan ... Source: www.futbolarena.com

Ülkemizi avrupa'da temsil eden beşiktaş'ın şampiyonlar ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . 2017 - 2018 BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ HİKAYESİ - YouTube Source: i.ytimg.com

Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi heyecanı! - Haber3 Source: i.haber3.com

Beşiktaş mogaz, hentbol erkekler süper ligi'nde bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turundaki Rakibi Bayern ... Source: foto.haberler.com

Beşiktaş, uefa şampiyonlar ligi g grubu 4.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini tanıyalım Source: icdn.turkiyegazetesi.com.tr

Mehmet demirkol, liepzig maçından sonra beşiktaş'ın namağlup şampiyonlar ligi grubu birinciliğinden, türkiye'deki başarıların.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş Mogaz Şampiyonlar Ligi'nden vazgeçti - Haberler Source: foto.haberler.com

Beşi̇ktaş'in şampi̇yonlar li̇gi̇ attiği tüm goller|namağlup adlı videoyu sizin için derledim.umarım beğenirsiniz.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : BEŞİKTAŞ-ROSENBORG ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME / 1995-96 ... Source: i.ytimg.com

Uefa şampiyonlar ligi'nde g grubu'nu namağlup lider tamamlayan beşiktaş elde ettiği performansla türk futbol tarihine geçerken, kazandığı parayla kasasını da doldurdu.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : Beşiktaş namağlup şampiyon, şampiyonlar ligi final Sporx İlk11 Source: www.sporx.com

Futbol ligi, son yıllardaki ismiyle süper lig tarihinde ilk resmi golü i̇zmirsporlu özcan altuğ attı.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi golcüsü Cenk Tosun! Source: www.futbolarena.com

2017 2018 beşi̇ktaş şampi̇yonlar li̇gi̇ hi̇kayesi̇ namağlup sağlam pas ds před 2 lety.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hesabı! Beşiktaş Haberleri Source: cdn.sporx.com

Süper lig'in 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi . Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Porto deplasmanında: İlk 11 ... Source: cdntr2.img.sputniknews.com

O sezon şampiyonlar ligi'nde gösterdiği performansla ülke tarihinin şampiyonlar ligi gruplarında en çok maç kazanan, en çok gol atan, en fazla puan toplayan, deplasmandaki büttün maçlarını kazanan ve namağlup lider bitiren rekortmen takımı olan beşiktaş, bu başarısını anmayı unutmadı.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi : UEFA Şampiyonlar Ligi: Leipzig: 1 - Beşiktaş: 2 (Maç ... Source: foto.haberler.com

Şampiyonlar liginde bu sezon fırtına gibi esen temsilcimiz beşiktaş dün akşam vodafone park 'ta fransa 'nın güçlü ekiplerinden monaco 'yu konuk etti.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Esas sınav şimdi başlıyor Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde ... Source: foto.sondakika.com

Süper lig'in 58 yıllık geçmişinde şimdiye kadar sadece 2 takım sezonu yenilgisiz kapatabildi.

Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ile kasasını doldurdu! - Haber16 Source: www.haber16.com

Leipzig maçıyla birlikte 11 gole ulaşan beşiktaş, şampiyonlar ligi tarihinde gruplarda en çok gol.

Posting Komentar untuk "Besiktas Namaglup Sampiyonlar Ligi"